• Comuna Ceptura
  • Comuna Ceptura
  • Comuna Ceptura
  • Comuna Ceptura


ANUNT IMPORTANT

    Primaria   Comunei   Ceptura   anunta   publicarea   documentelor   tehnice   ale   cadastrului sistematic derulat pe raza comunei, începând cu data de 23 august 2022.
    Datele referitoare la imobilul/imobilele pe care le detineti în sectoarele cadastrale sunt afisate la sediul Primariei Ceptura în Sala de Sedinte din localitatea Ceptura.
    În vederea verificarii datelor publicate, va rugam sa va prezentati la sediul Primariei Ceptura, sau sa asteptati distribuirea acestora prin intermediul serviciului de Politie Comunitara.
    Puteti depune Cerere de rectificare daca informatiile referitoare la imobilul detinut nu sunt corecte, în termen de 60 de zile de la data publicarii, însotita de documente doveditoare.
    
    Programul de lucru: De luni pâna vineri între orele 09:00 – 14:00
Data de început a afisarii: 23.08.2022
Data de sfârsit a afisarii: 21.10.2022

Mai jos veti regasi:
- link-ul de pe site-ul ANCPI, unde au fost publicate Documentele cadastrului, pentru sectoarele cadastrale nr. 0, 2-117 UAT CEPTURA: 
Va prezentam câteva imagini de la zilele comunei Ceptura 5 - 6 Octombrie 2019

 

 
 
 
 
 
 

 
Va prezentam câteva imagini de la dezvelirea placii aniversare "Un secol de Romanie Unita, Credinta Ortodoxa Factor Primordial in Unitatea de Neam" - 20 mai 2019

 
 

Evenimentul a dorit sa reliefeze rolul jucat de boierul Dimitrie din Ceptura, mare logofat in Sfatul Domnesc al Tarii Romanesti din vremea lui Mihai Viteazul (1593 - 1601)

Boierul Dimitrie din Ceptura, fiind un apropiat al domnitorului, a fost membru al soliei care pe 20 mai 1595 semneza, imediat dupa mitropolitul Tarii Romanesti Eftimie, la Alba Iulia, Tratatul cu principele Sigismund Báthory

 
 

 

Va prezentam câteva imagini de la Centenarul Marii Uniri - 1 Decembrie 2018

 
 

Incepand cu ora 10, primarul, viceprimarul comunei Ceptura, impreuna cu fosti primari si viceprimari aflati in viata, au depus coroane de flori la monumentele eroilor din comuna.

La ora 11 s-a desfasurat sedinta solemna a Consilului Local din comuna Ceptura. Dupa vizionarea unei scurte prezentari despre Marea Unire, au fost desemnate diplome fostilor primari si viceprimari ai comunei Ceptura. Au fost omagiati fostii directori ai Scolii Gimnaziale "Nichita Stanescu", iar momentul culminant l-a reprezentat oferirea titlului de "Cetatean de Onoare" dl-ui contraamiral de flotilă Dr. Constantin CIOROBEA.

In continuarea manifestarii a avut loc un spectacol folcloric. Pe scena au urcat ansamblurile folclorice de pe langa Caminul Cultural Ceptura, iar in final atmosfera a fost intretinuta de maestru Gheorghe Turda
 

 
 
 

 
Va prezentam câteva imagini de la zilele comunei Ceptura 13 - 14 Octombrie 2018

 

 
 
 
 
 
 
 

 
Va prezentam câteva imagini de la zilele comunei Ceptura 7 - 8 Octombrie 2017

 

 
 
 
 
 
 
 

 
Va prezentam câteva imagini de la infratirea comunei Ceptura cu Peresecina

 
 

Vineri 18 noiembrie 2016, intr un cadru festiv la Peresecina, Raionul Orhei, Republica Moldova s-a semnat Acordul de Cooperare si Infratire dintre satul Peresecina si Comuna Ceptura.

Peresecina este o comunitate de peste 8000 de locuitori( 98,6 % romani) care anul acesta a implinit 580 de ani de la prima atestare documentara. Am gasit la Peresecina oameni implicati in bunul mers al comunitatii care au cu ce se mandri: primarie renovata, casa de cultura, centru social pentru copii cu handicap fizic, gradinite, scoli si liceu teoretic.

In apropierea satului se afla doua obiective turistice unice in Republica Moldova - Pivnitele Cricova si Pivnitele Branesti.
 

 
 
 

Va prezentam câteva imagini de la diverse evenimente locale din Comuna Ceptura


Intre 10-11 octombrie 2015, Primaria si Consiliul Local Ceptura a organizat sarbatoarea anuala “Zilele Cepturei”. La invitatia domnului viceprimar Constantin Chioveanu, au participat inalte oficialitati ale judetului Prahova, in frunte cu doamna Prefect Rodica Paraschiv si Presedintele Consiliului Judetean, Andrei Bogdan Toader. Un moment emotionant l-a reprezentat inmanarea unei diplome de recunostiinta sotiei celui care a fost primarul Pana Gheorghe, dupa trecerea acestuia in nefiinta in 4 august 2015. Dintre fii satului, au fost prezenti trei mari personalitati ale Statului Roman:

  • Dl General de Armata Dr. Constantin Degeratu, fost sef al Statului Major al Armatei Romane
  • Dl Contraamiral de Flotila Dr. Constantin Ciorobea, Loctiitor al Statului Major al Fortelor Navale Romane
  • Dl Profesor Universitar Dr. Tanase Joita, fost Procuror General al Romaniei

Pe scena au evoluat artisti de renume ai cantecului si dansului ca: Steliana Sima, Nicu Paleru, Fuego , Dorian Popa, Laurian Manta, trupe de dans modern, dans sportiv, dans popular ce activeaza in cadrul Caminului Cultural din Ceptura dar si trupe de dans din judet.Contactati Primaria comunei Ceptura


+40.244.445.002
+40.244.445.662Cod securitate:
Cod securitate
Generați alt cod securitate


Toate câmpurile sunt obligatorii

Email
comunaceptura.ro