• Comuna Ceptura
 • Comuna Ceptura
 • Comuna Ceptura
 • Comuna Ceptura

 
ANUNT IMPORTANT
 
Primaria   Comunei   Ceptura   anunta   publicarea   documentelor   tehnice   ale   cadastrului sistematic derulat pe raza comunei, începând cu data de 23 august 2022.
Datele referitoare la imobilul/imobilele pe care le detineti în sectoarele cadastrale sunt afisate la sediul Primariei Ceptura în Sala de Sedinte din localitatea Ceptura.
În vederea verificarii datelor publicate, va rugam sa va prezentati la sediul Primariei Ceptura, sau sa asteptati distribuirea acestora prin intermediul serviciului de Politie Comunitara.
Puteti depune Cerere de rectificare daca informatiile referitoare la imobilul detinut nu sunt corecte, în termen de 60 de zile de la data publicarii, însotita de documente doveditoare.
 
Programul de lucru: De luni pâna vineri între orele 09:00 – 14:00
Data de început a afisarii: 23.08.2022
Data de sfârsit a afisarii: 21.10.2022
 
Mai jos veti regasi:
 
    - link-ul de pe site-ul ANCPI, unde au fost publicate Documentele cadastrului, pentru sectoarele cadastrale nr. 0, 2-117 UAT CEPTURA: 
 
 
 

#ÎmpreunăPentruoComunăCurată

În intervalul 11-12 august se va desfăşura pe raza Comunei Ceptura, în incinta Dionyssos, campania de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice.

Astfel persoanele fizice şi juridice pot preda echipamente electrice şi/sau electronice defecte/scoase din uz miercuri, 11.08.2021 şi joi 12.08.2021, începând cu ora 0900

Acolo unde există echipamente voluminoase (frigidere, lăzi frigotifice, aragaze, maşini de spălat, etc...) maşina se poate deplasa la faţa locului în vederea preluării lor, joi 12 august, în baza unei programări făcute anterior la nr. de telefon 0734766608 - persoană de contact Neagu Nicoleta.

 
 
 

Începând cu data de 01.05.2021 Piata Agroalimentara Ceptura devine functionala. Producatorii locali care doresc sa comercializeze în incinta Pietei carne, lapte, brânza, oua, miere trebuie sa îndeplineasca urmatoarele conditii:

Pentru PRODUSE DE ORIGINE ANIMALA:

 1. Document de înregistrare de la DSV.
 2. Fisa de sanatate a animalelor
 3. Fisa de aptitudine pentru vânzator de la medicul de medicina muncii
 4. Dovada ca animalele au fost sacrificate în abator autorizat.

Pentru LACTATE:

 1. Document de înregistrare de la DSV.
 2. Fisa de aptitudine pentru vânzator de la medicul de medicina muncii

Pentru LEGUME/FRUCTE:

 1. Document de vânzare directa.
 2. Fisa de sanatate a producatorului.

Aceste conditii sunt impuse de lege si sunt absolut necesare pentru sanatatea consumatorilor. Cei interesati sunt asteptati cu o solicitare scrisa pentru închiriere la Primaria Ceptura. Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0724417586 - Dr. Drugea - DSV.
 

 
 
 
 
 
Buletin informativ - Mai 2021
FACILITAREA INSERTIEI PE PIATA MUNCII A PERSOANELOR CU DIZABILITÂTI
 
Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitâti, Copii si Adoptii, în parteneriat cu Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, implementeaza proiectul "Facilitarea insertiei pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitâti", Cod MySMIS2014+: 130164, proiect cofinantat în cadrul Programului Operational Capital Uman 2014-2020. Axa prioritara 3 -Locuri de munca pentru toti, Obiectivul specific 3.1. Cresterea ocuparii somerilor si a persoanelor inactive, cu accent pe somerii de lunga durata, lucratorii vârstnici (55-64 ani), persoanelor cu dizabilitâti, persoanelor cu nivel redus de educatie.

Durata proiectului este de 36 luni, iar obiectivul general este reprezentat de asigurarea accesului persoanelor cu dizabilitâti, în conditii de egalitate cu ceilalti, la mediul fizic, informational si comunicational, în vederea cresterii sanselor de ocupare si a ponderii persoanelor cu dizabilitâti angajate pe piata libera a muncii.

Data de începere a proiectului: 23.05.2019
Data de finalizare a proiectului: 23.05.2022
Valoarea totala a proiectului 111.978.816.40 lei din care 94.549.862,89 lei cofinantare UE.

Invitam persoanele cu dizabilitati, somere si inactive persoane aflate în cautarea unui loc de munca sa se adreseze agentiilor judetene de ocupare a fortei de munca pentru a beneficia de oportunitatile din cadrul proiectului.

Pasi necesari pentru obtinerea tehnologiei asistive

ETAPA 1 CUI MA ADRESEZ PRIMA DATA?
 • Persoana cu dizabilitati se prezinta la AJOFM cu urmatoarele documente:
 • carte de identitate;
 • adeverinta medicala;
 • Ultimul document de studii.

AGENTIA JUDETEANA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA
 • înregistreaza persoana ca fiind în cautarea unui loc de munca;
 • acorda servicii de informare, consiliere si mediere.

PERSOANA CU DIZABILITATI
 • semneaza Acordul privind participarea la masurile pentru stimularea ocuparii fortei de munca;
 • participa la minimum doua activitati asigurate de AJOFM (informare, consiliere, mediere).

ETAPA 2 CE FAC MAI DEPARTE?

Persoana cu dizabilitati se prezinta la DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SL PROTECTIA COPILULUI unde depune urmatoarele documente:
 1. Cerere pentru acordarea voucherului;
 2. Certificat de încadrare în grad de handicap si Anexa acestuia (copii);
 3. Recomandarea medicului specialist privind tipul de tehnologii si dispozitive asistive si tehnologii de acces;
 4. Acordul privind participarea la masurile pentru stimularea ocuparii fortei de munca asigurate de AJOFM, însotit de Planul individual (copie);
 5. Angajamentul ca nu înstraineaza produsul asistiv.

ETAPA 3 CUM INTRU ÎN POSESIA VOUCHERULUI?
 • Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului transmit Autoritatii Nationale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii centralizatorul cu cererile depuse si dosarele în original;
 • Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii transmite Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului voucherele nominale tiparite.
 • Prezinta voucherul furnizorului de tehnologie asistiva;
 • Primeste produsul din Lista cu produse.
 

Vizualizati buletinul informativ in format pdf

 


Contactati Primaria comunei Ceptura


+40.244.445.002
+40.244.445.662Cod securitate:
Cod securitate
Generați alt cod securitate


Toate câmpurile sunt obligatorii

Email
comunaceptura.ro