• Comuna Ceptura
  • Comuna Ceptura
  • Comuna Ceptura
  • Comuna Ceptura

Acest document stabileste termenii si conditiile în care puteti utiliza site-ul http://comunaceptura.ro, numit generic în continuare Comuna Ceptura.

Accesul si utilizarea site-ului http://comunaceptura.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
 

1. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA
 
Comuna Ceptura ofera acces liber si neîngradit la site-ul http://comunaceptura.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti toate informatiile existente pe acest site.
 

Comuna Ceptura sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse world wide web. Comuna Ceptura nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil în nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Comuna Ceptura nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau în legatura cu folosirea sau încrederea în informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.
 

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Comuna Ceptura prin intermediul site-ului într-un mod care violeaza legislatia româneasca sau internationala în materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea juridica a persoanei care realizeaza astfel de actiuni.
 

Comuna Ceptura îsi rezerva dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei în vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita Comuna Ceptura sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
 

Orice eventual litigiu în legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din România.
 

Comuna Ceptura foloseste informatii de pe internet. Daca orice informatie publicata pe acest site încalca drepturile de autor, marca sau proprietate intelectuala în mod involuntar, va rugam sa ne contactati cât mai urgent, pentru a înlatura de pe Comuna Ceptura aceste informatii.

 

2. REGULI DE UTILIZARE
 

Sunt permise:

- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

Nu sunt permise:

- încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau încercarea de a actiona în acest scop;
- încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Comuna Ceptura sau a retelei Comuna Ceptura sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Comuna Ceptura care nu sunt publice, fara autorizatie;
- încercarea de a interveni în functionarea serverelor de hosting sau în reteaua Comuna Ceptura prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS".
- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spamming") sau pentru orice alt scop în afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
 
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea juridica. Comuna Ceptura va investiga faptele care implica asemenea încalcari, cooperând cu autoritatile pentru prevenirea sau împiedicarea unor astfel de încalcari.
 

3. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
 

Acceptând sa utilizati acest site, declarati în mod expres si implicit ca întelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Comuna Ceptura se absolva în mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect.
 

Comuna Ceptura nu ofera nici o garantie ca:

- informatiile vor împlini toate cerintele dumneavoastra,
- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere,
- orice eroare de program va fi corectata.
 

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul Comuna Ceptura sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres în Termenii si conditiile de utilizare.
 

4. LIMITAREA RASPUNDERII
 

Comuna Ceptura nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Comuna Ceptura a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultând din:

- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
- orice alta problema legata de serviciile site-ului.
 

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de Comuna Ceptura, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati.
 

Acest site este oferit în aceasta forma fara alte garantii. Comuna Ceptura nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

 

Politica site-ului http://comunaceptura.ro este de a nu accepta sau de a nu lua în consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, Comuna Ceptura îsi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea Comuna Ceptura, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putând fi utilizate în orice scop de catre Comuna Ceptura, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.
 

http://comunaceptura.ro foloseste scipturi speciale pentru pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc în cazul în care sunt interceptate de terte parti.
 

Pe site-ul http://comunaceptura.ro pot fi prezente legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Comuna Ceptura si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.
 

Comuna Ceptura îsi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi facuta publica în aceasta pagina si va intra efectiv în vigoare din momentul postarii ei pe site.Contactati Primaria comunei Ceptura


+40.244.445.002
+40.244.445.662Cod securitate:
Cod securitate
Generați alt cod securitate


Toate câmpurile sunt obligatorii

Email
comunaceptura.ro