• Comuna Ceptura
  • Comuna Ceptura
  • Comuna Ceptura
  • Comuna Ceptura


ANUNT IMPORTANT

    Primaria   Comunei   Ceptura   anunta   publicarea   documentelor   tehnice   ale   cadastrului sistematic derulat pe raza comunei, începând cu data de 23 august 2022.
    Datele referitoare la imobilul/imobilele pe care le detineti în sectoarele cadastrale sunt afisate la sediul Primariei Ceptura în Sala de Sedinte din localitatea Ceptura.
    În vederea verificarii datelor publicate, va rugam sa va prezentati la sediul Primariei Ceptura, sau sa asteptati distribuirea acestora prin intermediul serviciului de Politie Comunitara.
    Puteti depune Cerere de rectificare daca informatiile referitoare la imobilul detinut nu sunt corecte, în termen de 60 de zile de la data publicarii, însotita de documente doveditoare.
    
    Programul de lucru: De luni pâna vineri între orele 09:00 – 14:00
Data de început a afisarii: 23.08.2022
Data de sfârsit a afisarii: 21.10.2022

Mai jos veti regasi:
- link-ul de pe site-ul ANCPI, unde au fost publicate Documentele cadastrului, pentru sectoarele cadastrale nr. 0, 2-117 UAT CEPTURA: 
  Formular cerere de rectificare  
 
  Anunţ prealabil privind afisarea publica a documentelor tehnice ale cadastrului  
 
  Anunţ public privind dezbaterea publica - HIDRO PRAHOVA S.A., anunţa publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului, pentru studiul de fezabilitate al “Proiectului Regional de Dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judeţul Prahova in perioada 2014-2020“, propus a fi amplasat in localităţile: Campina, Poiana Campina, Breaza, Buşteni, Alunis, Bertea, Albeşti Paleologu, Mizil, Baicoi, Băneşti, Pacureti, Surani, Soimari, Ariceşti Zeletin, Carbunesti, Bălteşti, Sirna, Poenarii Burchii, Draganesti, Vadu Sapat, Dumbrava, Fantanele, Azuga, Comarnic, Sinaia, Slanic, Varbilau, Stefesti, Vălenii de Munte, Cerasu, Urlaţi, Tomsani, Scorteni, Telega, Adunaţi, Provita de Sus, Provita de Jos, Tinosu, Fulga, Sălciile, Gherghita, Balta Doamnei, Ceptura, Drajna, Gura Vitioarei, Izvoarele,Teisani, Maneciu, Podenii Noi, Rafov.  (publicat la data de 10.04.2020)  
 
  Anunt pentru inchiriere spatiu in suprafata de 52,84 mp, situat in incinta “Cladire Multifunctionala” din Com. Ceptura, Sat Ceptura de Jos, Jud. Prahova, in vederea desfasurarii activitatilor de comercializare de produse farmaceutice in magazine specializate  (publicat la data de 18.11.2014)  
 
  Anunt pentru inchiriere spatiu in suprafata de 49,56 mp, situat in incinta “Cladire Multifunctionala” din Com. Ceptura, Sat Ceptura de Jos, Jud. Prahova, in vederea desfasurarii activitatilor de stomatologie  (publicată la data de 18.11.2014)  


Contactati Primaria comunei Ceptura


+40.244.445.002
+40.244.445.662Cod securitate:
Cod securitate
Generați alt cod securitate


Toate câmpurile sunt obligatorii

Email
comunaceptura.ro